Afacere ultra profitabila cu investitie mica

20,000.00 Euro

Descriere

Data : octombrie 14, 2021
Site web : Vedeți pagina
Link produs/serviciu : Vedeți pagina
Pagină Facebook : Vedeți pagina
Profil Twitter : Vedeți pagina
Alt link : Vedeți pagina
Locație : Oradea

Dacă doriți să obțineți cel mai bun randament de la o investiție atunci soluția noastră este ceea ce aveți nevoie . Cea mai sigură , cea mai eficientă , cea mai profitabilă afacere . Profit cuprins între 100 și 500 % lunar , cu muncă puțină și ușoară fără stres fără zeci de angajați fără riscuri , fără controale și altele . Suntem specialișți în servicii de marketing online și optimizare pentru motoarele de căutare și am creat cateva portaluri online , pe segmente diferite de activitate cu ajutorul cărora puteți obține profit de minim 10-15.000 de euro lunar , deci într-un an puteți face profit minim de circa 120.000 – 180.000 de euro sau mult mai mult în funcție de cum administrați această afacere .

Este vorba despre portaluri de anunțuri și promovare online , segmentate pe diverse nișe de activitate iar sumele încasate vor fi din taxele de publicare și promovare a anunțurilor postate în platformă de către utilizatori .

Estimare încasări minime : 1.000 de clienți x 10 euro = 10.000 euro lunar

Estimare încasări maxime : 30.000 de clienți x 10 euro = 300.000 euro lunar

CHELTUIELI LUNARE PENTRU SUȚINEREA AFACERII :

1. Hosting web = 10 euro

2. Salariu 1 angajat pentru mentenanță administrare si relații cu clienții =600 euro

3. Promovare Google Ads + Facebook Ads = 500-800 euro lunar

Total cheltuieli lunare maxime = 1410 euro

Profit minim LUNAR : 10.000 euro venituri – 1410 euro cheltuieli = 8590 euro lunar

Profit minim ANUAL: 120.000 euro venituri – 16920 euro cheltuieli = 103.080 euro ANUAL

AVANTAJELE ȘI BENEFICIILE ACESTUI TIP DE AFACERE :

– Nu necesită depozite spații comerciale sau birouri și anexe , transport sau livrări care ar spori cheltuielile și stresul generat de ele .

– Nu necesită mulți angajați , este suficient 1 angajat , sau vă puteți ocupa chiar dvs de afacere , ar fi soluția ideală deoarece este nevoie de seriozitate și conștinciozitate maximă toată activitatea angajatului constă în contactarea clienților , trimiterea de oferte pe mail sau prin sms și whatsapp sau alte servicii de mesagerie postarea de conținut în rețele sociale si alte rețele online facturare ajutor tehnic etc .

– Nu trebuie să trimiteți produse prin curier sau poștă , nu vă loviți de retururi de marfă sau să rămaneți pe stoc cu marfă nevandabilă sau perisabilă .

– Dacă aveți o firmă sau activați în domeniul IT sunteți scutit de taxe conform programelor în vigoare ale Guvernului

– Flexibilitate maximă – nu este nevoie de un birou sau alt spațiu . Se poate gestiona afacerea de oriunde : de acasă din mașină din tren de la restaurant de pe plajă sau din orice alt loc . Aveți nevoie doar de un laptop un telefon mobil și o conexiune la internet ( se poate genera hotspot de pe telefonul mobil pentru laptop )

– Odată cu trecerea timpului valoarea afacerii crește imens , deoarece domeniile web cu vechime se vând cu cateva sute de mii de euro ( cele medii ca si popularitate – cele care atrag zeci sau sute de mii de vizitatori unici zilnic valorează cateva milioane de euro doar numele de domeniu fără conținut în funcție de mai mulți factori )

– Investiție inițială minimă – În general pentru o afacere de la care să primesți profit de circa 10.000 de euro lunar , trebuie investit minim 250-300.000 de euro ( ca idee generală un hotel sau pensiune cu circa 25-30 de camere poate să rămană cu profit de 10.000 de euro lunar doar dacă are grad de ocupare de minim 90 % în acea lună și pentru asta are nevoie de minim 8-10 angajați și multă muncă )

– Rentabilitate maximă – În general randamentul unei afaceri sau mai bine zis profitul net obținut în urma derulării unei afaceri în medie este de circa 5 % lunar , după scăderea cheltuielilor curente ( asta pentru o afacere care chiar merge foarte bine ) și necesită investiții suplimentare în stocuri de marfă , spații pentru depozitate și desfacere spații pentru birouri logistică pregătire personal și multe altele .

CE VĂ OFERIM ?

Va oferim un domeniu web optimizat pentru domeniul respectiv de activitate , având o autoritate mare a domeniului și a paginii ( peste 35 dar în general autoritatea domeniului este peste 50 pe scara MOZ DA )

Vă oferim un site creat și optimizat ( toate domeniile noastre beneficiază de servicii seo premium si au autoritate a domeniului si a paginii foarte mare ,

beneficiază de mii de backlinkuri și semnale sociale ) pentru un anumit segment de afaceri , gata să aducă venituri din primele zile de activitate .

Vă oferim baze de date cu adrese de email si numere de telefon necesare pentru derularea afacerii .

Vă oferim consultanță și ajutor pentru administrarea platformei și derularea afacerii .

Vă oferim servicii de marketing digital și optimizarea SEO pentru site .

RĂSPUNSURI CLARE ȘI CONCISE LA ÎNTREBĂRI FRECVENTE :

1. ESTE O PĂCĂLEALĂ SAU ÎNȘELĂCIUNE ? NU . Nu este nici o păcăleală și nici o înșelăciune , orice om cu logica minimă și un gram de bun simț poate să înțeleagă că oferim cea mai bună oportunitate de afacere la cel mai mic preț posibil .

2. DE CE NU FACEM NOI ASTA ? EI bine , nu o facem din cateva motive foarte simplu de înțeles pentru oricine . Iată motivele : Avem 64 de astfel de platforme pe segmente diferite de activitate ( auto , imobiliare , servicii , adult , afaceri , locuri de muncă , etc ) plus cateva sute de alte domenii web și avem contracte în curs de derulare pentru diverse servicii în domeniul online , avem clienți în diverse segmente de afaceri cu servicii conexe și efectiv nu le putem administra eficient deorece necesită un volum uriaș de muncă . Pentru a administra eficient toate aceste platforme am avea nevoie în plus față de ce avem acum , de cel puțin 64 de angajați care să se ocupe de administrarea și gestionarea acestor afaceri . Cei 64 de angajați ar trebui să fie în primul rand bine pregătiți din punct de vedere tehnic să fie consiliați și supravegheați să fie serioși și conștiincioși , să fie plătiți , să li se plătească impozite și diverse cheltuieli ocazionate de desfășurarea activității ( combustibili , birou , abonamente telefonice , protocol ) și așa mai departe . Nu avem nici timpul și nici resursele materiale , deorece toate aceste platforme trebuie și promovate prin servicii de tip email marketing , sms marketing , whatsapp marketing , pay-per-click , social media și altele care generează cheltuieli uriașe pentru a susține o astfel de activitate segmentață pe atâtea domenii de activitate diferite .

3. VI SE PARE SCUMPĂ OFERTA NOASTRĂ ? Dacă oferta noastră vi se pare scumpă , NU ne deranjați cu oferte absurde și discuții contradictorii . Nu suntem interesați de calculele nimănui și nu ne interesează alte discuții colaterale . NOI ȘTIM CAT AM INVESTIT ȘI CAT AM MUNCIT dar în plus de asta știm și ce venituri poate să aducă și ca atare știm de ce solicităm o anumită sumă de bani . Dacă nu vă interesează pe dumneavoastră oferta noastră nu este nici o problemă , o să intereseze pe altcineva . Este cea mai bună afacere posibilă la această oră și dacă dumneavoastră doriți altceva , noi vă dorim succes și nu dorim să vă încurcăm .

4. PUTEȚI FACE ȘI DVS ASTA ? Da , este foarte posibil să puteți face și dumneavoastră aceste platforme și poate o să le faceți chiar mai bune însă garantat prețul final la care o să ajungeți va fi de cel puțin 5-6 ori mai mare decat prețul solicitat de către noi știm ce spunem că avem 15 ani de experiență în domeniu și nu în ultimul rand o să dureze foarte mult timp , minim 6-8 luni timp în care cel care a cumpărat de la noi va fi mult înainte și nu o să mai poată fi ajuns din urmă indiferent de volumul de muncă depus și investiția materială care o să o faceți .

5. SE POATE CAȘTIGA MAI MULT DIN ACEASTĂ AFACERE ? DA . Noi am făcut doar niște calcule estimative total pesimiste ,astfel încat să nu fim considerați visători sau povestitori . Realist se poate ajunge la 15-50.000 de abonați care să plătească fiecare sume între 10 și 200 de euro ( în funcție de pachetele de servicii oferite de către dumneavoastră ) și ca atare se poate ajunge la încasări de sute de mii de euro în fiecare lună , depinde de seriozitatea cu care tratați afacerea și de volumul de muncă depus .

PREȚ DE VÂNZARE : 45.000 EURO .

SUNTEM DESCHIȘI LA DISCUȚII CONSTRUCTIVE ȘI LOGICE DAR NU ȘI LA ABORDĂRI GEN COCALARI SAU ATOATEȘTIUTORI .. Vă mulțumim pentru înțelegere . 

Dacă considerați că facem o treabă bună, vă rugăm să ne recomandați tuturor cunoștințelor dvs .

 

Video

Locație

Oradea
Write a Review
Sfaturi Utile Să Evitați Eventualele Probleme Care Pot Apărea
  1. Folosiți o locație sigură pentru a vă întalni cu vanzătorul .
  2. Evitați tranzacțiile cu bani cash , dacă aveți suspiciuni .
  3. Nu credeți in chilipiruri . Șansele să fiți inșelat sunt foarte mari .
  4. Nu trimiteți bani in avans fără să primiți produsele dorite din anunțuri .

Anunțuri Promovate

Ultimele Anunțuri

Top